Despre noi

Cine suntem?

Natasha.ro - un magazin online dedicat celor care caută să cumpere produse de înfrumusețare și accesorii exclusive la prețuri imbatabile. Cumpărăturile online pe site-ul www.Natasha.ro sunt rapide și eficiente datorită unei interfațe prietenoase cu utilizatorul. Pe Natasha.ro , produsele mult dorite le vei gasi intotdeauna la cele mai avantajoase preturi!

cosmetice & make up

produse calitative

Este foarte simplu să plasezi o comandă pe site-ul www.Natasha.ro, iar noi garantăm livrarea produselor dorite în termen de 2-3 zile lucrătoare, deoarece clienții mulțumiți ne fac fericiți. Transportul se face prin curier rapid, iar marfă este asigurată. Avem prețuri pentru fiecare, iar dacă încă nu ai găsit produsul mult dorit conform bugetului tău, magazinul nostru vine cu zile de reduceri și oferte periodice la o gamă largă de produse. Ofertele sunt de nerefuzat la noi, iar pentru o comanda de minim 250 RON transportul este gratuit.

+2000 produse

produse de zi cu zi

Oferim clienților siguranța achiziționării unor produs de top. Garantăm calitate, varietate, autencitatea și confidențialitate privind orice comandă - doar pe www.Natasha.ro - site-ul de cumpărături al iubitoarelor de make-up, beauty și cosmetică.

 • DATE COMERCIALE

  www.natasha.ro este un site online care aparține de MASSIMO TOPONE TRADE SRL, Adresa: Cezar Bolliac nr. 6, Bucuresti, Romania. Email: contact@natasha.ro // Număr Înregistrare: J40/11813/2021, CUI (cod fiscal): RO44561846

 • +2000

  PRODUSE NOI
 • +8000

  CLIENTI MULȚUMIȚI
 • +11000

  COMENZI PLASATE