Informații de retur

  • Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră.

  • Natasha.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia că acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

  • Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice lucrătoare de la primirea produsului" Produsele pot fi returnate cu condiția să fie sigilate și în ambalajul original. Produsele cosmetice și de make-up desigilate sau testate NU pot fi returnate sau schimbate, conform politicii de returnare a acestor tipuri de produse.

  • Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate ÎN STAREA ÎN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la depozitul situat in Str. Cezar Bolliac nr. 6, Sector 3, București, pe propria cheltuială. În cazul în care produsele care ajung la noi prezintă zgârieturi, folii de protecție lipsa, sigilii rupte ne rezervăm dreptul să refuzăm restituirea sumelor. Clientul nu va plăti taxele de curierat doar dacă produsul comandat este non conform cu ce a comandat sau este defect, în condițiile acestea clientul nu va suportă nici o taxă de curierat Transportul este gratuit doar pentru produsule cumpărate și păstrate, nu returnate!

  • Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită doar prin transfer bancar.

Condiții

  • Vă rugăm să păstraţi dovadă de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

  • Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet trebuie să o faceți prin intermediul unei firme de curierat. Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții specificate in clar : dacă produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. În cazul în care produsul nu satisface așteptările dumneavoastră sau mărimea nu este corespunzătoare această taxă nu vă va fi returnată.

  • Dacă doriți să schimbați un produs (ex. doriți o altă mărime, o altă culoare, un alt model), va trebui să achitați taxa de curier 30 RON. Va rugăm să ne contactați telefonic sau prin email și va vom asista în orice situație neprevăzută. Această politică de returnare este valabilă pentru produsele achiziționate prin intermediul magazinului online natasha.ro

  • Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retur există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită.( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )