Termeni și Condiții

  • Societatea comercială care administrează site-ul de vânzări www.natasha.ro are următoarea denumire și adresa socială : MASSIMO TOPONE TRADE SRL, Adresa: Cezar Bolliac nr. 6, Bucuresti, Romania. Email: contact@natasha.ro // Număr Înregistrare: J40/11813/2021, CUI (cod fiscal): RO44561846

  • Pentru orice întrebare, nelămurire, sau situație, va stăm la dispoziție cu următoarele mijloare de comunicare. - EMAIL : contact@natasha.ro sau TELEFON : 0370.50.99.75 ! Va rugăm să aveți în vedere că programul de funcționare al departamentului de suport este în intervalul Luni – Vineri orele 09.00 – 16:00 (cu excepția Sărbătorilor legale).

  • Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

  • Natasha.ro își asumă dreptul de a modifică aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

  • Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de ultilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

  • Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative: OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor /// OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii /// Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor /// Legea 365/2002 privind comerțul electronic

  • Natasha.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.natasha.ro și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifică parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

  • Întregul conținut al site-ului www.natasha.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea MASSIMO TOPONE TRADE SRL și a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul MASSIMO TOPONE TRADE SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

  • Domeniul www.natasha.ro este deținut de către MASSIMO TOPONE TRADE SRL. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

  • Produsele prezentate pe www.natasha.ro sunt produse și comercializare de furnizori interni și externi. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.